Konditerija

Saldumynų kūrėjams

Šokoladinių saldainių ir formuoto šokolado gamintojams siūlome įvairius tikro šokolado glaistus.

Kiekvieną jų rūšį gaminame pagal specialią receptūrą, todėl jos skiriasi savo charakteristika, skoniu ir tekstūra. Iš šių glaistų, prieš juos atšildant, galima formuoti saldainių korpusus bei šokoladines plyteles.

Šokoladas ir konditerija

Saldumynų kūrėjams

Šokoladinių saldainių ir formuoto šokolado gamintojams siūlome įvairius tikro šokolado glaistus.

Kiekvieną jų rūšį gaminame pagal specialią receptūrą, todėl jos skiriasi savo charakteristika, skoniu ir tekstūra. Iš šių glaistų, prieš juos atšildant, galima formuoti saldainių korpusus bei šokoladines plyteles.

Mūsų paruoštos masės gali būti skirtingos konsistencijos, tad formuoti jas taip pat galima įvairiu būdu: lieti, glaistyti, presuoti ar tepti.

Šiuose šokolado glaistuose – ne mažiau kaip 31 % kakavos sviesto ir 2,5 % neriebiųjų kakavos sausųjų medžiagų. Taip pat juose yra cukraus, emulsiklio lecitino ir vanilino.

Iš itin glotnaus kakavos sviesto pagrindu pagamintų šokolado glaistų forminį šokoladą galima lieti tiek automatinėmis mašinomis, tiek ir mažuose konditerijos cechuose rankiniu būdu.

Šie šokolado glaistai – išskirtinai tvirtai ir puikiai blizga, todėl jie idealiai tinka lieti šokoladinėms figūroms, plytelėms, medaliams, saldainių korpusams ir tortų papuošimams.

Gaminame produkciją

Varškės sūreliams

Mūsų gaminami konditerinius glaistai – itin tinkami varškės sūreliams. Galime pasiūlyti didelę skonių įvairovę, o prireikus – ir lengvai prisitaikyti prie pirkėjo poreikių.

Valgomiesiems ledams

Gamindami ledus mūsų išskirtinės kokybės itin glotnius šokoladinius glaistus ir įdarus puikiai pritaikysite savo receptams ir įgyvendinsite net ir drąsiausius sumanymus.

Konditerijai

Šokoladas kiekvieną desertą padaro dar geresniu. Naudodami mūsų glaistus ir įdarus galėsite savo kepinius ne tik pagardinti ypatingu skoniu, bet ir padabinti unikaliais papuošimais.

/

Desertams ir jų pagardams

Išskirtinis šokoladas

Desertams ir jų pagardams

Ledų ir desertų gamintojams siūlome įvairius kremus ir įdarus.

Tarp mūsų gaminamų rūšių – šokoladinio likerio, triufelio, kavos ir riešutų skonių riebaliniai įdarai su kakava, taip pat – kiaušininio likerio ir „irish cream“ skonių riebaliniai karamelės įdarai.

Savo klientams tiekiame jogurto, grietinėlės ir kokoso skonių baltus riebalinius įdarus, o taip pat – įvairių vaisių ir uogų (braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, apelsinų, bananų ar kitų pageidaujamų) skonių riebalinius įdarus. Gaminame ir pieninius, gliukozinius bei fruktozinius įdarus su kakava.