Šokoladinių saldainių ir formuoto šokolado gamintojams siūlome įvairius tikro šokolado glaistus.
Kiekvieną jų rūšį gaminame pagal specialią receptūrą, todėl jos skiriasi savo charakteristika, skoniu ir tekstūra. Iš šių glaistų, prieš juos atšildant, galima formuoti saldainių korpusus bei šokoladines plyteles.
Mūsų paruoštos masės gali būti skirtingos konsistencijos, tad formuoti jas taip pat galima įvairiu būdu: lieti, glaistyti, presuoti ar tepti.
Šiuose šokolado glaistuose – ne mažiau kaip 31 % kakavos sviesto ir 2,5 % neriebiųjų kakavos sausųjų medžiagų. Taip pat juose yra cukraus, emulsiklio lecitino ir vanilino.
Iš itin glotnaus kakavos sviesto pagrindu pagamintų šokolado glaistų forminį šokoladą galima lieti tiek automatinėmis mašinomis, tiek ir mažuose konditerijos cechuose rankiniu būdu.
Šie šokolado glaistai – išskirtinai tvirtai ir puikiai blizga, todėl jie idealiai tinka lieti šokoladinėms figūroms, plytelėms, medaliams, saldainių korpusams ir tortų papuošimams.
Ledų ir desertų gamintojams siūlome įvairius kremus ir įdarus.
Tarp mūsų gaminamų rūšių – šokoladinio likerio, triufelio, kavos ir riešutų skonių riebaliniai įdarai su kakava, taip pat – kiaušininio likerio ir „irish cream“ skonių riebaliniai karamelės įdarai.
Savo klientams tiekiame jogurto, grietinėlės ir kokoso skonių baltus riebalinius įdarus, o taip pat – įvairių vaisių ir uogų (braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, apelsinų, bananų ar kitų pageidaujamų) skonių riebalinius įdarus. Gaminame ir pieninius, gliukozinius bei fruktozinius įdarus su kakava.