Privati etiketė

Personalizuotiems užsakymams

Tai – įvairių skonių 5 gramų šokoladukai puikiai tinkantys kavinėms ar viešbučiams, kuriuose šis saldumynas patiekiamas prie puodelio kavos. Pagal užsakymą šių šokoladukų pakuotes galime papuošti kliento logotipu ar norima simbolika.

Exclusive 82%

Exclusive 72%

Exclusive 62%

Exclusive 52%

Exclusive 35%

Apie produktą

Kokybiškas šokoladas vis labiau vertinamas pasaulinio lygio mitybos ir sveikatos specialistų. Jie pripažįsta, kad šis jau beveik du šimtmečius žmonijos gaminamas produktas yra naudingas mūsų sveikatai.

Turėdami tai omenyje sukūrėme išskirtinai dideliu kakavos kiekiu praturtintą TAI TAU EXCLUSIVE 82 % šokoladą. Jo vertė atsiskleidžia vos paėmus jį į rankas – lengvai galite užuosti sodrų aromatą, o paragavę – pajusti brandų ir maloniai kartoką jo skonį.

Šį juodąjį šokoladą gaminame iš aukščiausios klasės žaliavų, atkeliavusių iš Dramblio Kaulo Kranto, Ganos ir Ekvadoro. Šiose šalyse kakavmedžiams skiriamas milžiniškas dėmesys ir rūpestis. Ten esančiuose ūkiuose subrandinamos geriausios kokybės kakavos pupelės, kurių skonių gama puikiai atsiskleidžia šiame išskirtiniame produkte.

Sudėtis

Trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA ir DRAMBLIO KAULO KRANTAS kakavos pupelių), cukrus, kakavos sviestas, rapsų lecitinas (emulsiklis), vanilinas (kvapioji medžiaga). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 82%.

Apie produktą

Juodojo šokolado plytelėje slypi tikra skonio harmonija, kurioje malonus kartumas susipina su neįpareigojančiu saldumu. Apie šio derinio ypatingumą byloja ir sodrus kiekvieno gabalėlio skleidžiamas aromatas.

Skanaujant TAI TAU EXCLUSIVE 72% šokolado šią harmoniją galima net pajusti – rodosi, jog po visą kūną pasklinda maloni šiluma, kuri atpalaiduoja ir leidžia mėgautis akimirka čia ir dabar.

Šio šokolado paslaptis – išskirtinis receptas ir nepriekaištingos kokybės ingredientai: aukščiausios rūšies kakavos masės, atkeliavusios iš Ganos ir Ekvadoro.

Sudėtis

Trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA ir DRAMBLIO KAULO KRANTAS kakavos pupelių), cukrus, kakavos sviestas, rapsų lecitinas (emulsiklis), vanilinas (kvapioji medžiaga). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 72%.

Apie produktą

Šokolado atsargos – tiesiog nepamainomas dalykas visiems, kurie ruošiasi žygiams ar kitai daug energijos reikalaujančiai veiklai. Taip pat žinoma, kad juodasis šokoladas tonizuoja ne tik mūsų kūną, bet ir protą. Vos keli gabalėliai šio gaminio pradeda susikaupti ir pagerina smegenų veiklą.

Juodasis šokoladas TAI TAU EXCLUSIVE 62 % pasižymi ne tik šiomis savybėmis, bet ir išsiskiria kokybiško juodojo šokolado sodriu, prabangiu aromatu bei švelnesniu skoniu. Tai suteikia šiek tiek mažesnis naudojamos kakavos kiekis.

Gamindami šį šokoladą naudojame tik rūšines kakavos mases iš Ekvadoro, Ganos ir Dramblio Kaulo kranto . Ekvadoro, Ganos ir Dramblio Kaulo kranto kakavos pupelių rūšys auginamos regionuose, kurių pavadinimai jau seniai tapo aukščiausios kokybės kakavos sinonimais.

Sudėtis

Trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA, EKVADORAS ir DRAMBLIO KAULO KRANTAS kakavos pupelių), cukrus, kakavos sviestas, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 62%.

Apie produktą

Kartais kasdienyje pritrūkstame taip reikalingo įkvėpimo. Maža paslaptis, kad jo galima gauti iš šokolado. Taigi – mums taip reikalingas postūmis ar inspiracija slypi saldžiai karčiuose juodojo skanėsto gabalėliuose.

Ieškantiems lygiavertės šios dviejų skonių dermės pristatome TAI TAU EXCLUSIVE 52% šokoladą. Jis tobulai tiks ieškantiems juodojo šokolado galios ir kartu mėgstantiems jausti šokolado švelnumą ir lengvumą.

Šį šokoladą gaminame naudodami rūšinę kakavos masę iš Ganos. Gurmaniškas Ganos kakavos pupelių aromatas ir skonis susilieja į vieną sodrią malonumo natą. Ji tokia stipri, kad jai atskleisti nereikia net ir kvapiųjų medžiagų.

Sudėtis

Cukrus, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA kakavos pupelių), kakavos sviestas, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 52%.

Apie produktą

Smaližiai žino, jog kuo mažiau kakavos yra šokolade, tuo jo skonis aromatas – švelnesnis, o tekstūra – minkštesnė. Todėl saldumynų mėgėjai dažniau renkasi pieninį, o ne juodąjį šokoladą.

Ieškantiems išskirtinio skanėsto sukūrėme kreminio glotnumo TAI TAU EXCLUSIVE 35% pieninį šokoladą. Ragaudami jį pajusite tikrą skonio melodiją, kurioje puikiai dera kakavos sodrumas ir pieno saldumas.

Šiame šokolade naudojami kruopščiai atrinkti ingredientai, kurie niekuo nenusileidžia daugiau kakavos turintiems TAI TAU EXCLUSIVE šokoladams. Klasikiniame pieninio šokolado recepte apjungėme geriausios kokybės kakavos masę iš Ganos ir švelnią Alpių karvių pieno grietinėlę iš Šveicarijos.

Sudėtis

Cukrus, kakavos sviestas, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA kakavos pupelių), grietinėlės milteliai, nugriebto pieno milteliai, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 35%.

/

Juodasis šokoladas

Juodasis šokoladas su smulkintais riešutais

Tradicinis pieninis šokoladas

Šokoladas su riešutais

Karamelės skonio šokoladas su traškučiais

Apie produktą

Juoda spalva – tai klasika, kuri nesensta. Toks yra ir juodasis šokoladas – amžinai elegantiškas, subtilus ir paslatingas bei puikiai derantis su kava.

TAI TAU Selection sukūrėme tam, kad galėtumėte mėgautis sodriu, įsimintinu skoniu, šiltu vos juntamu kartumu ir rūšinių Ganos kavos pupelių aromatu.

Sudėtis

Cukrus, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių GANA kakavos pupelių), kakavos sviestas, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 40%.

Apie produktą

Juodasis šokoladas turtingas ne tik skoniu, bet ir naudingomis savybėmis. Tai – puikus įrankis širdies, kraujagyslių ir kvėpavimo takų prevencijai. Taip pat jis padeda susikoncentruoti, mažina nuovargį ir mieguistumą.

Smulkinti žemės riešutai ne tik puikiai papildo iš Ganos kakavos pupelių pagaminto TAI TAU SELECTION Dark šokolado skonį, bet ir padidina jo maistingumą.

Sudėtis

Cukrus, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių Ganos kakavos pupelių), kakavos sviestas, kepinti smulkinti žemės riešutai (7%), rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 40%.

Apie produktą

Pieninis šokoladas – tai burnoje tirpstantis saldumynas, kurį vertina tiek maži, tiek ir dideli smaližiai. Nuo seno šokolado mėgėjų garbinamam skanėstui suteikėme naują formą, kuri suteiks naujų potyrių visiems jo fanams.

Ne mažiau nei 35% jame esančios aukščiausios rūšies Ganos kakavos sušvelnina saldumą ir praturtina tradicinį TAI TAU SELECTION pieninį šokoladą ypatingu gurmanišku skoniu.

Sudėtis

Cukrus, kakavos sviestas, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių Ganos kakavos pupelių), nugriebto pieno milteliai, pieno išrūgų milteliai, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 35%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 15%.

Apie produktą

Šokolado mylėtojai desertą išsirenka nedvejodami. Tam, kad sprendimas, kokį šokoladą rinktis, būtų lengvesnis, sukūrėme šį, kepintais ir smulkintais žemės riešutais pagardintą šilkinės pieno putos ir Ganos kakavos pupelių derinį.

Šis TAI TAU SELECTION šokoladas – tai būdas ne tik pasimėgauti saldumu, bet ir galimybė pasirūpinti savimi. Žemės riešutai jį papildo daugybe naudingų medžiagų: biotinu, geležimi, manganu ir B grupės vitaminais.

Sudėtis

Cukrus, kakavos sviestas, trinta kakava (pagaminta iš rūšinių Ganos kakavos pupelių), nugriebto pieno milteliai, kepinti smulkinti žemės riešutai (7%), pieno išrūgų milteliai, rapsų lecitinas (emulsiklis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 35%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14%.

Apie produktą

Pieninio šokolado mėgėjai žino, jog šis saldumynas gali būti puikiai pagardintas daugybe įvairių ingredientų. Ieškodami išskirtinio derinio į pagalbą pasitelkėme karamelę ir traškučius.

Karamelės skonio TAI TAU SELECTION šokoladas – tai kvietimas naujiems potyriams. Tad, kai norisi kažko daugiau nei tik klasikinis pieno ir kakavos duetas, atraskite tirštos saldumo bangos ir trupintų vaflių papildytą skonį.

Sudėtis

Cukrus, kakavos sviesto – ne mažiau kaip 30%, smulkinti vafliai 4,5% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas, valgomoji druska), rapsų lecitinas (emulsiklis), ciberžolė, raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas (kurio sudėtyje yra rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), valgomoji druska, kvapioji medžiaga karamelė. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 18%.

/