Tikslai ir vertybės

Ilgus metus mes sėkmingai vystėme šokoladinių glaistų ir įdarų gamybą. Tačiau 2009 metais užsibrėžėme ir naujų, ambicingų, tikslų – pagyvinti šokolado rinką tiek Lietuvos, tiek užsienio mastu bei reikliam vartotojui pasiūlyti išskirtinį, kokybišką ir natūralų rūšinį šokoladą.

elementas1

„TAI TAU“ rūšinių šokoladų istorija prasidėjo nuo kruopščios autentiškos, klasikinės šokolado gamybos receptūros paieškos. Kelionės po pasaulį ir įžvalgos, senųjų lietuvių šokolado meistrų receptūrų perpratimas bei įvaldymas ir iki tol sukaupta patirtis virto į darnią sintezę. Galiausiai, „TAI TAU“ šokoladai pasiekė Jus. Stipriu įkvėpimu tapo ne tik suaugusiųjų, bet ir mažųjų degustatorių, vaikų, nuoširdus ir nesumeluotas įvertinimas. Tad su dar didesniu ypu kibome tobulinti receptūras, gamybos procesus ir techniką, ieškojome labiausiai derančių skonio natų ir vis intensyviau kvietėmė Jus įsitraukti į tikrojo, rūšinio, „TAI TAU“ šokolado legendą.

Per gana trumpą laikotarpį mūsų pastangas ir įdirbį bei iš to gimusius kokybiškus produktus spėjo įvertinti ne tik įvairaus amžiaus Lietuvos ar užsienio šokolado mylėtojai, bet ir pripažinti užsienio šalių šokolado ekspertai. Aukščiausio lygio šokolado meistrais tituluojami belgai ir italai vieningai teigė, kad mūsų produkcija niekuo nenusileidžia ir gali drąsiai konkuruoti su jų gaminama, vietine, produkcija. Nė menkiausio priekaišto neturėjo ir Izraelio laboratorijose išsamius „TAI TAU“ šokoladų tyrimus atlikę analitikai. Dar gi, pripažino mūsų šokoladus, kaip košerinę produkciją. Visa tai mums reiškė tik vieną – kad esame teisingame kelyje. Visiems šokolado mylėtojams nuoširdžiai pažadame, kad šiuo teisingu keliu eisime ir toliau.

„TAI TAU EXCLUSIVE ir „TAI TAU CLASSIC“ šokoladų išskirtinumas slypi ir paprastuose bet labai svarbiuose dalykuose:
Tai – pirmieji ir vieninteliai rūšiniai šokoladai Lietuvoje;
Tai – tikras šokoladas, gaminamas iš rūšinių ARRIBA, GHANA, GRENADA kakavos pupelių, kakavos sviesto ir cukraus;
Aukščiausios rūšies šokoladuose turi būti kuo mažesnis kiekis natūralaus emulsiklio lecitino.
Tačiau naudojame ne tik minimalų kiekį lecitino, bet ir atsakingai parinkome jo rūšį. Štai vietoj sojų lecitino (dažniausiai gaminamo iš genetiškai modifikuotų sojų) naudojame natūralų ir genetiškai nemodifikuotą rapsų lecitiną.
„TAI TAU“ šokoladai – šokoladai be nuodėmės ir apgaulės: jokių E, jokių hidrogenizuotų augalinių riebalų, kakavos miltelių, skonio stipriklių, maisto priedų, dažiklių. Naudojame natūralią kvapiąją medžiagą – vanilę. Ekologiška, natūralu, saugu sveikatai;
Mūsų šokoladuose gausu antioksidantų, vitaminų A ir E, B grupės vitaminų. Tačiau kai kuriuose šokoladuose vitamino B kiekį sumažinome tam, kad juo saugiai galėtų mėgautis vaikai.
Dalyvaujame ir atidžiai stebime „TAI TAU“ šokoladų gamybą nuo pradžių iki galo.

Su saldžiausiais linkėjimais,
UAB „Meškėnas“